> 

Serbian Keyboard下载

Serbian Keyboard

Serbian Keyboard

内含广告
512次下载 暂无 好评率 0人评论

Serbian Keyboard 截图

应用截图1 应用截图2 应用截图3 应用截图4 应用截图5
  • 应用截图1预览
  • 应用截图2预览
  • 应用截图3预览
  • 应用截图4预览
  • 应用截图5预览


Virtuelna tastatura za Srpski jezik sa podrškom za ćirilicu i latinicu.

Pogledajte Settings->Locale/Language&Text za aktivaciju i podešavanja.


Za prelaz na latinicu,ćirilicu ili brojeve povucite prstom po tastaturi levo odnosno desno.Zatvaranje se vrši povlačenjem prstom na dole.


Ako imate problema sa tastaturom, pišite mi na mail, komentar na marketu da tastatura ne radi ne pomaže ni meni a ni vama u otklanjanju problema :)


I još nešto: operater će vam naplatiti više SMS poruka ako koristite naša slova, što nije problem tastature već politike operatera!


Više informacija kao i uputstvo za upotrebu možete pronaći na: http://sites.google.com/site/mikalackis


Dok tastatura ne dobije sopstveni interfejs za upravljanje rečima koje korisnik definiše, preporučujem upotrebu aplikacije User Dictionary Manager.


Srbija, Serbia, Tastatura, Keyboard更新内容


新版变化Verzija 3.1.0!1. Brži pristup odabiru tastatura: dugim pritiskom na dugme za odlazak u podešavanja dobijate pristup Input method dijalogu gde možete promeniti tastaturu.2. Na tastaturi sa brojevima i simbolima, @ simbol zamenjen sa €.3. U podešavanjima, dodata opcija da isključite upotrebu rečnika preuzetih sa Interneta. Ukoliko ovu opciju isključite, koriste se samo reči koje ste Vi definisali.4. Ispravljeni FC bugovi na osnovu izveštaja koje ste slali putem telefona. Hvala :)

了解更多


相关信息

大小
249.02KB
分类
系统工具
更新
版本
 3.1.0
要求
Android 1.5.0 以上
来自
abrakadabra

评论

暂无评论
游客身份评论 发表

打开豌豆荚,立即安装

Serbian Keyboard

豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚发现更多