> >

mJam下载

mJam
89 人安装 暂无 好评率 0 人评论

mJam 截图

mJam mJam mJam mJam mJam

mJam 描述

Az mJAM alkalmazás segít Neked a dugók elkerülésében.
Mennyi idődet vesztegetted már dugóban? Az idő pénz! Ez ugyan közhely, de sokan mégsem számolnak vele. Te mennyi időd, pénzed vesztegetted feleslegesen a közutakon? Az mJAM alkalmazás segít Neked a dugók elkerülésében. Budapest legfontosabb útvonalainak forgalmi helyzetéről adunk azonnali tájékoztatást számodra a TDC és UTV percenként frissülő információi alapján. Töltsd le az mJAM alkalmazást és válaszd ki a számodra érdekes útvonalat. Az útvonal legfontosabb szakaszainak forgalmi helyzetét láthatod azonnal a telefonodon. Zöld színnel a jól, sárgával a közepesen és pirossal a nehezen járható utakról kapsz tájékoztatást. Amennyiben sokfelé jársz a városban akkor használd adhoc forgalmi információnkat. Ezzel az üzemmóddal a környezetedben lévő utakról kapsz azonnali tájékoztatást.
Reméljük szolgáltatásunk elnyeri tetszésed és ajánlod másoknak is. Szívesen veszünk minden javaslatot észrevételt,kérjük az info@mjam.hu - ra küldd el ezeket.
Szabad utat adunk a vágyaidnak!
Felhasználói feltételek:
Az mJAM alkalmazást teljesen ingyenesen letöltheted és ingyenesen használhatod a továbbiakban is. Mi cserében annyit kérünk, hogy a telefonodról elküldött GPS koordinátákból további forgalmi információt generálhassunk. A GPS koordináták az IMEI számmal együtt biztosítják a forgalmi információ előállítását. Ezzel a megoldással tudjuk még pontosabbá és megbízhatóbbá tenni forgalmi információs adatainkat azok számára akik ugyanazokon az útszakaszokon közlekednek mint Te. A Te készülékeden megjelenő forgalmi adatokat is egy másik felhasználó adatai alapján biztosítottuk a számodra. A tőled származó pozíció GPS koordinátákat tömegesen dolgozzuk fel ezért nem is kérünk tőled személyes adatokat. A rendszerbe már jelenleg 8000 felhasználó tölti fel folyamatosan az adatokat és biztosítja a forgalmi információt. Ha Te is szeretnél részesülni azokból az előnyökből melyet az mJAM számodra nyújt a közlekedésben, töltsd le az alkalmazásunk és fogadd el a felhasználói feltételeket! Szabad utat adunk vágyaidnak!

mJam 更新内容

此版本中的新功能:- segességadatok megjelenítése

- új design

- kibővült menü

mJam 历史版本

mJam 使用技巧

mJam 信息

大小
81.05KB
分类
生活休闲
TAG
更新
版本
 1.0.20120117
要求
Android 2.0.0 以上
来自

下载mJam的人还下载

应用下载排行榜

  1. 微信 2213.3万人安装 下载
  2. QQ 1954.2万人安装 下载
  3. 爱奇艺 1374.6万人安装 下载
  4. 酷狗音乐 1367.2万人安装 下载
  5. 全民K歌 813.6万人安装 下载
  6. 腾讯视频 883万人安装 下载
  7. 淘宝 4990.2万人安装 下载
  8. 快手 893.5万人安装 下载
  9. 优酷 906.7万人安装 下载
  10. 支付宝 673.9万人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端