> >

ABN AMRO Turbo下载

ABN AMRO Turbo

ABN AMRO Turbo

1.1 万 人安装 0 人喜欢 0 人评论

ABN AMRO Turbo 截图

ABN AMRO Turbo ABN AMRO Turbo ABN AMRO Turbo ABN AMRO Turbo ABN AMRO Turbo ABN AMRO Turbo

ABN AMRO Turbo 描述

Met de ABN AMRO Turbo app kunt u eenvoudig uw Turbo's volgen, waar u ook bent!
De Turbo van ABN AMRO Bank N.V. (ABN AMRO) is een beleggingsproduct waarmee u versneld kunt inspelen op een door u verwachte koersbeweging van verschillende onderliggende waarden, zoals: aandelen, indices, grondstoffen, valuta en obligaties. Door te beleggen in Turbo’s kunt u profiteren van zowel koersstijgingen als koersdalingen. Verwacht u een stijging van de onderliggende waarde, dan koopt u een Turbo Long. En als u een daling verwacht, dan kiest u voor een Turbo Short. Ook is het mogelijk om Turbo's te gebruiken om de risico's van eventuele koersdalingen in bijvoorbeeld uw aandelenportefeuille af te dekken. Daarnaast zijn Turbo's zeer transparante beleggingsproducten, waardoor het mogelijk is om zelf ook de waarde van uw belegging te berekenen op elk gewenst moment van de dag.
Met de ABN AMRO Turbo app kunt u eenvoudig de lopende en beëindigde Turbo's bekijken op uw smartphone. Met een zoek en filterfunctie kunt u snel uw favoriete Turbo's opzoeken en volgen. Ook is op de app al het laatste Turbo Nieuws te bekijken, zodat u altijd op de hoogte bent.
De naam TURBO® wordt gebruikt in licentie van de rechthebbende van de geregistreerde handelsnaam.
Turbo’s zijn risicovolle beleggingsproducten en daardoor alleen geschikt voor ervaren en actieve beleggers met een hoog niveau van risicoacceptatie. Alvorens in Turbo’s te beleggen is het van belang dat u de kenmerken en risico’s van dit product volledig begrijpt.

ABN AMRO Turbo 更新内容

此版本中的新功能:- De nieuwe ABN AMRO Turbo app heeft twee grote wijzigingen ondergaan. Allereerst een Alerts functionaliteit waarmee u uw favoriete Turbo's nog beter kunt volgen en automatisch een alert krijgt op het moment dat uw Turbo de door u ingestelde onder- en/of bovengrens heeft bereikt.
- De tweede nieuwe functionaliteit betreft de mogelijkheid tot het aanmaken van een Portfolio. Met deze functionaliteit bent u in staat om het rendement bij te houden van de Turbo's die u heeft aangeschaft.

ABN AMRO Turbo 历史版本

ABN AMRO Turbo 使用技巧

ABN AMRO Turbo 应用内最新内容

ABN AMRO Turbo 信息

大小
1.14M
分类
其它
TAG
更新
版本
2.2.1
要求
Android 1.6 以上
查看权限要求
来自
Google Play

下载ABN AMRO Turbo的人还下载

应用下载排行榜

  1. 微信 6.2 亿人安装 下载
  2. QQ 6.5 亿人安装 下载
  3. UC浏览器 2.7 亿人安装 下载
  4. 搜狗输入法 6.6 亿人安装 下载
  5. 阿里星球 9344 万人安装 下载
  6. QQ空间 5 亿人安装 下载
  7. 淘宝 6.1 亿人安装 下载
  8. 墨迹天气 9036 万人安装 下载
  9. 微博 2.4 亿人安装 下载
  10. 酷狗音乐 2.5 亿人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端