> >

iPasta NO下载

iPasta NO

iPasta NO

491 人安装 暂无 好评率

iPasta NO 截图

iPasta NO iPasta NO iPasta NO iPasta NO iPasta NO

iPasta NO 描述

iPASTA Barilla – Kunsten å lage pasta på italiensk vis

Fra verdenslederen innenfor produksjon av kvalitetspasta, kommer den offisielle Android-applikasjonen, som bringer deg smaken av den eminente middelhavstradisjonen.

Hvis du er glad i pasta, vil du virkelig sette pris på iPASTA. Den er en guide som inneholder både nyttige funksjoner og en masse gøy.

HVIS DU ER I BUTIKKEN: Har du ennå ikke bestemt deg for hva du skal lage til middag? Bli inspirert av iPASTA når du skal velge matrett, og få listen over alle ingrediensene du trenger: Handlingen går mye raskere, og du kan være sikker på at du ikke glemmer noe til matlagingen.

HVIS DU STÅR PÅ KJØKKENET: Er du hjemme og ikke har lyst til å dra og handle? Søk ut fra de ingrediensene du har i huset: Du kan raskt og enkelt velge den beste oppskriften det er mulig å lage.

HVIS DU ER UTE ETTER EN SPESIELL MATRETT: Har du lyst til å prøve en forrett fra et bestemt område i Italia? Velg et område, så vises de mest kjente oppskriftene fra stedet du valgte.

FAVORITTOPPSKRIFTER: Er det en bestemt oppskrift du liker godt? Bokmerk oppskriften, så finner du den raskt og enkelt hver gang du trenger den.

HANDLELISTE: Vil du skrive ned ingrediensene du skal kjøpe til neste matrett? Med iPASTA kan du lage din egen handleliste. Start med ingrediensene i oppskriften, eller skriv ned egne, selvvalgte ingredienser. Del inn alle varene på listen i brukervennlige kategorier du kan tilpasse etter eget ønske.

SPAGETTIMÅL: Du velger riktig mengde ved å gjøre sirkelen større eller mindre med fingrene!

TA BILDE AV OPPSKRIFTEN: Vil du gjøre søket ekstra personlig? Ta bilde med den spesielle iPASTA-funksjonen, så får du straks en detaljert oversikt over alle matrettene som har de samme fargene som finnes på bildet! Der du finner pasta, finner du iPASTA.

TIDTAKER: For å tilberede dine beste retter etter alle kunstens regler, velger du foretrukket pastatype og starter nedtellingen for å finne ut når du skal sile av vannet. Du kan også skreddersy koketiden for dine egne hemmelige oppskrifter!

iPASTA: applikasjonen for dem som er glad i Barilla, som liker å forene tradisjon og innovasjon og som elsker prima retter fra det berømte italienske kjøkkenet. Hvor det finnes pasta, finnes også iPASTA.

iPasta NO 更新内容


最近没有更改。

iPasta NO 历史版本

iPasta NO 使用技巧

iPasta NO 信息

大小
7.71MB
分类
生活休闲
TAG
更新
版本
 2.0.2
要求
Android 1.6.0 以上
来自

下载iPasta NO的人还下载

应用下载排行榜

  1. QQ 1349.4万人安装 下载
  2. 微信 1531.1万人安装 下载
  3. 腾讯视频 666.7万人安装 下载
  4. 淘宝 5094.7万人安装 下载
  5. 爱奇艺 940.6万人安装 下载
  6. 作业帮 397.1万人安装 下载
  7. 酷狗音乐 749.4万人安装 下载
  8. 优酷 812.8万人安装 下载
  9. 支付宝 691.2万人安装 下载
  10. 快手 1056.1万人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端