> >

ALDI. Jobban. Okosabban.下载

ALDI. Jobban. Okosabban.

ALDI. Jobban. Okosabban.

318 人安装 暂无 好评率 0 人评论

ALDI. Jobban. Okosabban. 截图

ALDI. Jobban. Okosabban. ALDI. Jobban. Okosabban. ALDI. Jobban. Okosabban. ALDI. Jobban. Okosabban. ALDI. Jobban. Okosabban. ALDI. Jobban. Okosabban.

ALDI. Jobban. Okosabban. 描述

Még több szolgáltatás Önnek! Az ALDI alkalmazással egy pillanat alatt elérheti aktuális ajánlatainkat és üzleteink nyitva tartását.
Tájékozódjon egyszerűen és kényelmesen otthonról vagy útközben aktuális ajánlatainkról, akciós napjainkról és kérésére emlékeztetjük Önt az Ön számára különösen érdekes termékeinkről.
A kézzel íródott bevásárlólista már a tegnapé - az okostelefonokra fejlesztett ALDI alkalmazás a jelen. A mobil bevásárlólistának köszönhetően garantáltan nem felejt el semmit. Ezen kívül az ingyenes alkalmazás informálja Önt legújabb ajánlatainkról és kérésére emlékeztetőt küld az Ön számára különösen érdekes termékekről. Ezek és sok más funkció teszik az alkalmazást egy közkedvelt okostelefon-alkalmazássá Magyarországon.
Természetesen az alkalmazás részletes tájékoztatást nyújt az ALDI termékeiről. De még ennél is többet nyújt, hisz az alkalmazást útközben is használhatja: Ha egy idegen városban ALDI üzletet keres, az alkalmazás ekkor is biztos útitársa lesz. Az alkalmazás segítségével játszva megtalálja legközelebbi üzleteink egyikét és annak nyitvatartási idejét.
Ingyenes elérhető szolgáltatásaink:
* Ajánlataink áttekintése: Ne szalassza el többé egyetlen ajánlatunkat sem és legyen naprakész akciós árainkkal kapcsolatosan - mert nekünk mindig van egy személyes ajánlatunk az Ön számára.
* Csak egy kattintás: A praktikus üzletkereső megmutatja Önnek a közelben megtalálható ALDI üzletek pontos címét és azok nyitvatartási idejét.
* Mobil bevásálólista: Amennyiben termékeink valamelyike felkeltette érdeklődését, lehetősége van az alkalmazásban található mobil bevásárlólistában való elmentésére. Így nem merül feledésbe egyetlen termék megvásárlása sem.
* Hálózati kommunikáció: Ez a jogosultság különösen az akciós termékek és az üzletek adatainak lehívásához szükséges. Az emlékeztető szolgáltatást kivéve, további személyes adatok nem kerülnek felhaszálásra. További információkért kérem tekintse meg Adatvédelmi tájékoztatónkat. az aktuális információk lehívása előtt az adatkapcsolat létrejötte ellenőrzésre kerül. Kapcsolati hiba esetén egy figyelmeztető felhívás kerül elküldésre.
* Rendszer újraindítása: Eddig a készülék újraindítása során az összes, Applikációban beállított emlékeztető törlődött. Ez az E-mailként küldendő emlékeztetőket nem érintette. Az új jogosultság a telefonban regisztrált emlékeztetőket a készülék újraindítása után is tárolja és megjeleníti.
* Hozzáférés védett memóriához: Lehetővé teszi az ALDI Applikáció Google Map térkép átmeneti tárolását.
Az ALDI Applikáció nem használja a készülék külső memóriáját.
* Hozzávetőleges helymeghatározás: A GPS használata jelentősen csökkenti az akkumulátor teljesítményét. Ezért az ALDI Applikáció üzletkereső funkciója a helymeghatározást egyéb módon valósítja meg.
* Az Ön tartózkodási helye: az üzletkereső működéséhez GPS helyzetének meghatározása szükséges.
* Vezérlőegység: A legközelebbi üzletek az Augmented Reality segítségével megjeleníthetőek. Lehetőség van továbbá a menüpont "Egyebek" alatt QR-kód olvasó használatára a termékcsomagoláson található QR kódok leolvasására.
更多的好处给你!阿尔迪应用程序可以一目了然访问当前的优惠活动,并保持店开。
轻松方便地告知自己从家里还是在路上当前报价为我们的日子的特殊要求,并提醒您的产品特别感兴趣的你。
ALDI应用在目前智能手机的发展 - 手写购物清单昨天已经。得益于移动购物清单是保证不会忘记任何事情。此外,免费的应用程序会通知您的最新报价,并发送提醒,在你特别感兴趣的产品的请求。这些和许多其他功能使它成为一个流行的智能手机应用程序alkalmazássá匈牙利。
当然,应用程序提供了有关产品的ALDI的详细信息。但更要提供,因为应用程序可以在旅途中使用:如果您正在寻找ALDI商店在陌生的城市,应用程序将依然是安全的伴侣。您正在演奏的应用和最近分支的开放时间。
提供免费服务:
*提供概述:不要错过一个单一的报价更高达日期和有关我们的价格没有行动 - 因为我们始终有一个个人的报价为您服务。
*只需点击一下:一个方便的店铺定位会告诉你确切的地址和开放时间都可以找到附近的Aldi店。
*移动bevásálólista:如果你有兴趣在我们的任何产品,可以节省你的应用程序查找手机购物清单。所以没有单一的产品购买遗忘任。
*网络通讯:这是正确的特殊优惠尤为必要和检索业务数据。除了提醒服务和其他个人信息不会被使用的。欲了解更多信息,请参阅我们的隐私招股说明书。之前的数据连接的实际检索被建立,信息将被检查。在链路故障时,警告通知将被发送。
*重新启动系统:截至重启机器的一切,设置提醒交易应用程序中删除。此电子邮件提醒发送不受影响。在电话注册的提醒,新的权利甚至后重新启动设备,并显示存储。
*访问到受保护的内存:允许ALDI地图谷歌地图的临时存储的应用。
应用程序的ALDI在不使用设备的外部存储器。
近似​​的位置:使用GPS将显著降低电池的性能。因此,应用程序的ALDI店铺定位功能,通过定位的其他方式实施。
*您居住地:需要确定经营的商店定位器GPS位置。
*控制单元:使用显示的增强现实最近的商店。有可能在菜单项“其他”的QR码读取器使用该产品的包装,用于读取QR码。

ALDI. Jobban. Okosabban. 更新内容

BUG修复。

ALDI. Jobban. Okosabban. 历史版本

ALDI. Jobban. Okosabban. 使用技巧

ALDI. Jobban. Okosabban. 信息

大小
7.62MB
分类
旅游出行
TAG
更新
版本
 2.12
要求
Android 2.1.0 以上
查看权限要求
来自

下载ALDI. Jobban. Okosabban.的人还下载

应用下载排行榜

  1. QQ 1490.3万人安装 下载
  2. 爱奇艺 1205.8万人安装 下载
  3. 微信 1348.3万人安装 下载
  4. 优酷 1002.5万人安装 下载
  5. 腾讯视频 861.2万人安装 下载
  6. 酷狗音乐 900.4万人安装 下载
  7. 全民K歌 469.8万人安装 下载
  8. 快手 1197.8万人安装 下载
  9. 淘宝 4786.8万人安装 下载
  10. QQ音乐 193.4万人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端