> >

boon.hu下载

boon.hu
660 人安装 暂无 好评率 0 人评论

boon.hu 截图

boon.hu boon.hu boon.hu boon.hu boon.hu boon.hu boon.hu boon.hu boon.hu boon.hu

boon.hu 描述

Ha telepíted az appot, nem fogsz lemaradni egyetlen fontos helyi hírről sem, hiszen a legnagyobb eseményekről push üzenetben értesítünk.
Miért érdemes még a Borsod Online appot választani?
Szuper design, gyors hírolvasás, gyors és nagy felbontású galériák. Az applikációban nagyon egyszerű a cikkeket megosztani, ha bármelyik megtetszik, már küldheted is az ismerősöknek! A cikkek között "swipe"-olással is lehet mozogni!
Az alábbi kategóriákban folyamatosan friss és érdekes híreket találsz: Miskolc és Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Rendőrségi hírek, Jegyzetek, Magyarország, Nagyvilág, Gazdaság, IT hírek, Sport, Bulvár.
哈telepítedAZ appot,NEM fogsz lemaradni egyetlen fontos helyihírrőlSEM,hiszenàlegnagyobbeseményekről推üzenetbenértesítünk。
Miértérdemes梅格àBorsod在线appotv​​álasztani?
Szuper设计,gyorshírolvasás,gyorséS纳吉felbontásúgalériák。 AZapplikációbannagyonegyszerűàcikkeket megosztani,哈bármelyikmegtetszik月küldheted是azismerősöknek! àcikkekközött“刷卡”-olással是lehet mozogni!
AZalábbikategóriákbanfolyamatosan frisséSérdekeshírekettalálsz:米什科尔茨éSBorsod-Abaúj-Zemplénmegye,Rendőrségihírek,Jegyzetek,Magyarország,Nagyvilág,Gazdaság,资讯hírek,体育,Bulvar酒店。

boon.hu 更新内容

优化系统性能,体验更顺畅。

boon.hu 历史版本

boon.hu 使用技巧

boon.hu 信息

大小
9.54MB
分类
新闻阅读 新闻资讯
TAG
更新
版本
 3.01
要求
Android 2.3.7 以上
查看权限要求
来自
medienhaus.com GmbH

下载boon.hu的人还下载

应用下载排行榜

  1. QQ 1501.5万人安装 下载
  2. 爱奇艺 1199.7万人安装 下载
  3. 微信 1333万人安装 下载
  4. 优酷 1008.5万人安装 下载
  5. 腾讯视频 854.9万人安装 下载
  6. 全民K歌 466.7万人安装 下载
  7. 酷狗音乐 887.4万人安装 下载
  8. 快手 1196.1万人安装 下载
  9. 淘宝 4806.7万人安装 下载
  10. QQ音乐 193.2万人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端