> >

mmonline下载

mmonline
940 人安装 暂无 好评率 0 人评论

mmonline 截图

mmonline mmonline mmonline mmonline mmonline mmonline mmonline mmonline

mmonline 描述

Már a telefonján is kényelmesen böngészheti a Marketing&Media magazin szakmai hírgyűjtőjének, az mmonline-nak tartalmát. Töltse le az alkalmazást telefonjára és legyen percre kész, ha média-, a marketing- és reklámhírekről van szó!
A Marketing&Media kéthetente megjelenő szaklap, amely elsőkézből nyújtja a legfrissebb információkat a média, a marketing és a reklám világából. A Médiafigyelő utódaként a nagy múltú szakmai lap meghatározó pozíciót foglal el a hazai sajtópiacon. Szem előtt tartva a teljes szakmai célközönség igényét a Marketing&Media a hazai és nemzetközi elemzésekre és trendekre egyaránt kiemelt hangsúlyt fektet, sok esetben speciális mellékletek és kiadványok formájában. Legismertebb kiadványa a "TOP50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban".
A lap internetes szakmai hírgyűjtő oldala, a www.mmonline.hu, amely percről percre szemlézi a médiaiapar legfontosabb híreit. A Marketing&Media a tartalomgyártás mellett az eseményszervezés terén is egyre aktívabb, manapság üzleti reggelik szervezésével hívja fel magára leginkább a figyelmet.
Kattintson az install gombra, és többé nem marad le a legfontosabb hírekről!
MAR一个telefonján是kényelmesenböngészheti一个市场与媒体人杂志szakmaihírgyűjtőjének,AZ mmonline-NAKtartalmát。 Töltse乐AZalkalmazásttelefonjáraéSlegyen percrekész,哈媒体 - 一个营销 - éSreklámhírekről面包车SZO!
一个营销与媒体kéthetentemegjelenőszaklap,amelyelsőkézbőlnyújtja一个legfrissebbinformációkat媒体,营销éS一个REKLAMvilágából。一个Médiafigyelőutódaként一个纳吉múltúszakmai圈meghatározópozíciótfoglal EL一个hazaisajtópiacon。 Szemelőtttartva一个teljes szakmaicélközönségigényét一个营销与媒体一个hazaiéSnemzetközielemzésekreéStrendekreegyarántkiemelthangsúlytfektet,索esetben的特别mellékletekéSkiadványokformájában。 Legismertebbkiadványa了“TOP50 - 一个legbefolyásosabbemberek一个匈牙利médiaiparban”。
一圈internetes szakmaihírgyűjtőoldala,一个www.mmonline.hu,amelypercrőlpercreszemlézi一个médiaiaparlegfontosabbhíreit。一个营销与媒体一个tartalomgyártásmellett AZeseményszervezésterén就是egyreaktívabb,manapságüzletireggelikszervezésévelhívja魔马加拉leginkább一个figyelmet。
Kattintson AZ安装gombra,EStöbbéNEM MARAD乐一legfontosabbhírekről!

mmonline 更新内容

- Alapértelmezett képek cseréje.
- Kisebb javítások, bugfixek.

mmonline 历史版本

mmonline 使用技巧

mmonline 信息

大小
2.61MB
分类
摄影图像 美化
TAG
更新
版本
 1.0.1
要求
Android 2.1.0 以上
查看权限要求
来自

下载mmonline的人还下载

应用下载排行榜

  1. QQ 1490.3万人安装 下载
  2. 爱奇艺 1214.3万人安装 下载
  3. 微信 1361.4万人安装 下载
  4. 优酷 1002万人安装 下载
  5. 腾讯视频 861.2万人安装 下载
  6. 酷狗音乐 909.6万人安装 下载
  7. 快手 1197.9万人安装 下载
  8. 全民K歌 469.8万人安装 下载
  9. 淘宝 4778.6万人安装 下载
  10. QQ音乐 194.5万人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端