>

mmonline下载

mmonline
5611 人安装 0 人喜欢 0 人评论

mmonline 截图

mmonline mmonline mmonline mmonline mmonline mmonline

mmonline 描述

Már a telefonján is kényelmesen böngészheti a Marketing&Media magazin szakmai hírgyűjtőjének, az mmonline-nak tartalmát. Töltse le az alkalmazást telefonjára és legyen percre kész, ha média-, a marketing- és reklámhírekről van szó!
A Marketing&Media kéthetente megjelenő szaklap, amely elsőkézből nyújtja a legfrissebb információkat a média, a marketing és a reklám világából. A Médiafigyelő utódaként a nagy múltú szakmai lap meghatározó pozíciót foglal el a hazai sajtópiacon. Szem előtt tartva a teljes szakmai célközönség igényét a Marketing&Media a hazai és nemzetközi elemzésekre és trendekre egyaránt kiemelt hangsúlyt fektet, sok esetben speciális mellékletek és kiadványok formájában. Legismertebb kiadványa a "TOP50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban".
A lap internetes szakmai hírgyűjtő oldala, a www.mmonline.hu, amely percről percre szemlézi a médiaiapar legfontosabb híreit. A Marketing&Media a tartalomgyártás mellett az eseményszervezés terén is egyre aktívabb, manapság üzleti reggelik szervezésével hívja fel magára leginkább a figyelmet.
Kattintson az install gombra, és többé nem marad le a legfontosabb hírekről!
MAR一个telefonján是kényelmesenböngészheti一个市场与媒体人杂志szakmaihírgyűjtőjének,AZ mmonline-NAKtartalmát。 Töltse乐AZalkalmazásttelefonjáraéSlegyen percrekész,哈媒体 - 一个营销 - éSreklámhírekről面包车SZO!
一个营销与媒体kéthetentemegjelenőszaklap,amelyelsőkézbőlnyújtja一个legfrissebbinformációkat媒体,营销éS一个REKLAMvilágából。一个Médiafigyelőutódaként一个纳吉múltúszakmai圈meghatározópozíciótfoglal EL一个hazaisajtópiacon。 Szemelőtttartva一个teljes szakmaicélközönségigényét一个营销与媒体一个hazaiéSnemzetközielemzésekreéStrendekreegyarántkiemelthangsúlytfektet,索esetben的特别mellékletekéSkiadványokformájában。 Legismertebbkiadványa了“TOP50 - 一个legbefolyásosabbemberek一个匈牙利médiaiparban”。
一圈internetes szakmaihírgyűjtőoldala,一个www.mmonline.hu,amelypercrőlpercreszemlézi一个médiaiaparlegfontosabbhíreit。一个营销与媒体一个tartalomgyártásmellett AZeseményszervezésterén就是egyreaktívabb,manapságüzletireggelikszervezésévelhívja魔马加拉leginkább一个figyelmet。
Kattintson AZ安装gombra,EStöbbéNEM MARAD乐一legfontosabbhírekről!

mmonline 更新内容

- Alapértelmezett képek cseréje.
- Kisebb javítások, bugfixek.

mmonline 历史版本

mmonline 使用技巧

mmonline 应用内最新内容

mmonline 信息

大小
2.67M
TAG
更新
版本
1.0.1
要求
Android 2.1.x 以上
查看权限要求
来自
Google Play

下载mmonline的人还下载

应用下载排行榜

  1. 微信 6 亿人安装 下载
  2. QQ 6.3 亿人安装 下载
  3. UC浏览器 2.6 亿人安装 下载
  4. 搜狗输入法 6.1 亿人安装 下载
  5. 阿里星球 9328 万人安装 下载
  6. QQ空间 4.6 亿人安装 下载
  7. 淘宝 5.6 亿人安装 下载
  8. 墨迹天气 8819 万人安装 下载
  9. 微博 2.3 亿人安装 下载
  10. 酷狗音乐 2.4 亿人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端