> >

ADP下载

ADP

ADP

1.3万 人安装 暂无 好评率

ADP 截图

应用截图1 应用截图2 应用截图3 应用截图4 应用截图5
 • 应用截图1预览
 • 应用截图2预览
 • 应用截图3预览
 • 应用截图4预览
 • 应用截图5预览

ADP 介绍

e HR & salaris Info –app van ADP bevat onmisbare kennis voor zowel de HR- en salarisprofessional als de medewerker thuis.

'DE SCHUIF'


De ADP-Bureaukalender, beter bekend als de schuif, is al jaren een veelgevraagd naslagwerk voor iedereen die zich met salarisverwerking bezig houdt. Handige informatie over de premiepercentages en de minimumlonen voor medewerkers van de afgelopen 5 jaar.


KALENDER


Het bevat daarnaast een handige kalender met daarop het aantal werkbare dagen per maand en cumulatief. Ook de uiterste aangifte datum van zowel de maand- als de vierwekenaangifte staan duidelijk vermeld.


UITLEG LOONSTROOK


Iedere periode krijgt elke werknemer bij het loon een gespecificeerde loonstrook. Op de salarisstrook staat veel informatie. Voor veel mensen is niet duidelijk wat al deze termen en cijfers betekenen. Daarom bevat de ADP HR & Salaris app een heldere uitleg bij ieder onderdeel van de loonstrook.


PUBLICATIES


Speciaal voor HR-professionals publiceert ADP regelmatig over ontwikkelingen in het HR- en salarisvakgebied. De ADP Publicaties in deze app zijn recente whitepapers en onderzoeksrapporten die - samen met specialisten en deskundigen - door ADP met zorg ontwikkeld en samengesteld.


VRAGEN EN OPMERKINGEN?


Heeft u vragen of opmerkingen over de HR & Salaris app? Dan kunt u die altijd mailen naar communicatie@adp.nl


De inhoud van deze app is gratis. Het kan zijn dat de provider kosten rekent voor het dataverkeer dat deze app genereert. Deze app is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. ADP Nederland is niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste werking van de applicatie.


Alle inhoud in deze applicatie (c) ADP Nederland BV - www.adp.nl

相关信息

大小
9.98MB
分类
办公商务 笔记
TAG
更新
版本
 2.0
要求
Android 2.2.x 以上
来自
来自互联网

应用下载排行榜

 1. QQ QQ

  45.18MB

  下载
 2. 微信 微信

  57.15MB

  下载
 3. 抖音短视频 抖音短视频

  42.05MB

  下载
 4. 酷狗音乐 酷狗音乐

  46.75MB

  下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚发现更多