> >

ADP下载

ADP
1.1万 人安装 暂无 好评率

ADP 截图

ADP ADP ADP ADP ADP

ADP 描述

e HR & salaris Info –app van ADP bevat onmisbare kennis voor zowel de HR- en salarisprofessional als de medewerker thuis.

'DE SCHUIF'


De ADP-Bureaukalender, beter bekend als de schuif, is al jaren een veelgevraagd naslagwerk voor iedereen die zich met salarisverwerking bezig houdt. Handige informatie over de premiepercentages en de minimumlonen voor medewerkers van de afgelopen 5 jaar.


KALENDER


Het bevat daarnaast een handige kalender met daarop het aantal werkbare dagen per maand en cumulatief. Ook de uiterste aangifte datum van zowel de maand- als de vierwekenaangifte staan duidelijk vermeld.


UITLEG LOONSTROOK


Iedere periode krijgt elke werknemer bij het loon een gespecificeerde loonstrook. Op de salarisstrook staat veel informatie. Voor veel mensen is niet duidelijk wat al deze termen en cijfers betekenen. Daarom bevat de ADP HR & Salaris app een heldere uitleg bij ieder onderdeel van de loonstrook.


PUBLICATIES


Speciaal voor HR-professionals publiceert ADP regelmatig over ontwikkelingen in het HR- en salarisvakgebied. De ADP Publicaties in deze app zijn recente whitepapers en onderzoeksrapporten die - samen met specialisten en deskundigen - door ADP met zorg ontwikkeld en samengesteld.


VRAGEN EN OPMERKINGEN?


Heeft u vragen of opmerkingen over de HR & Salaris app? Dan kunt u die altijd mailen naar communicatie@adp.nl


De inhoud van deze app is gratis. Het kan zijn dat de provider kosten rekent voor het dataverkeer dat deze app genereert. Deze app is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. ADP Nederland is niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste werking van de applicatie.


Alle inhoud in deze applicatie (c) ADP Nederland BV - www.adp.nl

ADP 历史版本

ADP 使用技巧

ADP 信息

大小
9.98MB
分类
金融理财 银行
TAG
更新
版本
 2.0
要求
Android 2.2.x 以上
来自
来自互联网

下载ADP的人还下载

应用下载排行榜

  1. 支付宝 823.4万人安装 下载
  2. QQ 862.2万人安装 下载
  3. 微信 1103.1万人安装 下载
  4. 爱奇艺 646.8万人安装 下载
  5. UC浏览器 7977.2万人安装 下载
  6. 快手 896万人安装 下载
  7. 淘宝 4639.8万人安装 下载
  8. 优酷 522.9万人安装 下载
  9. 腾讯视频 425.4万人安装 下载
  10. 酷狗音乐 526.6万人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端