>

AlmereApp下载

AlmereApp

AlmereApp

9032 人安装 0 人喜欢 0 人评论

AlmereApp 截图

AlmereApp AlmereApp AlmereApp AlmereApp AlmereApp AlmereApp

AlmereApp 描述

Met de AlmereApp heeft u Almere op zak. In deze gratis app vindt u nieuwsberichten van Almere, evenementen, voorzieningen bij u in de buurt en een herinneringsmogelijkheid voor ‘bakkendag’; de juiste afvalcontainer op de juiste dag.
 
Om u de juiste informatie te kunnen geven heeft de app gegevens van uw telefoon nodig. De gemeente kan in geen geval privégegevens van uw telefoon inzien, verzamelen, veranderen of verwijderen. Dit is technisch uitgesloten. Ook kan de app geen persoonlijke gegevens naar derden sturen.
Er zijn een aantal machtigingen nodig om de app te kunnen laten functioneren. Hieronder een uitleg.
 
Uw locatie
De app bepaalt via de gps-functie op uw telefoon uw locatie. Daardoor kunt u in de rubriek ‘Om me heen’ de dichtstbijzijnde voorzieningen vinden(zoals apotheek of parkeergarage). Dit gebeurt lokaal op uw telefoon, de gemeente kan niet zien waar u bent.
 
Netwerkcommunicatie
De machtiging ‘Volledige internettoegang’ verleent de app volledige toegang tot het internet. Dit is nodig om o.a. nieuwsartikelen en plattegronden in de app te kunnen laten zien.
 
Uw persoonlijke gegevens
Deze machtiging zorgt ervoor dat u makkelijk een locatie kunt toevoegen aan uw contactenlijst. U hebt de locatiegegevens dan sneller bij de hand dan wanneer u die weer op zou moeten zoeken in de app.
Voor de installatie van deze functie zijn lees- en schrijfrechten nodig. Met ‘Zet in contacten’ voegt u een locatie toe aan uw contactenlijst. De app controleert dan of de locatie al in uw lijst staat, om dubbelingen te voorkomen. Staat de locatie er nog niet in, dan worden de naam- en adresgegevens weggeschreven in uw contactenlijst; ze worden alleen lokaal op het toestel opgeslagen.
Opslag
De machtiging ‘Inhoud van usb-opslag aanpassen/verwijderen’ of ‘Inhoud op de sd-kaart aanpassen/verwijderen’ betekent dat de app gegevens op uw sd-kaart of usb-stick kan opslaan. Dit gebruikt de app om afbeeldingen lokaal op te slaan. Hierdoor hoeven de afbeeldingen in de app maar één keer geladen worden en dat komt de snelheid van de app ten goede. De gemeente kan de inhoud van de usb-opslag of sd-kaart niet lezen.
 
Gegevens versturen
Dit is geen machtiging, maar we vermelden hier voor de volledigheid wat de app wel en niet kan versturen. Contactgegevens, telefoonnummers en andere informatie van uw telefoon kan de app niet versturen. Wel de postcode en het huisnummer die u zelf invoert voor ‘bakkendag’. Als u zich hiervoor aanmeldt, kunt u zien wanneer u welke afvalcontainer op welke dag aan de weg kunt zetten. Postcode en huisnummer gaan samen met een identificatienummer naar een beveiligde server. Deze server stuurt vervolgens de informatie over de containers naar de app op uw telefoon.
Op het moment dat de app crasht, verstuurt hij een foutrapportage. Hierin zitten alleen technische gegevens, geen persoonlijke gegevens. De ontwikkelaar van de app kan met zo’n rapportage makkelijker fouten opsporen en oplossen.
Automatisch starten bij opstarten
Systeemmachtiging is nodig om de alerts van Bakkendag te kunnen versturen. Dit is zo ingesteld dat de app geen invloed heeft op de snelheid van de andere processen op uw telefoon: de app zal dus geen vertraging veroorzaken.
AlmereApp你阿尔梅勒的口袋里。在这个免费的应用程序,为您带来最新的阿尔梅勒,事件,您所在地区的设施,并提醒选项“bakkendag天权”,正确的容器。
为了让您正确的信息,让您的手机应用程序数据。市政府从您的手机在任何情况下,私人数据识别,收集,修改或删除。从技术上讲,这是不可能的。此外,该应用程序不会将个人信息发送给第三方。
有许多应用程序正常运行所需的权限。下面是一个解释。
您现在的位置
在您的手机,您的位置通过GPS功能的应用程序决定。结果可以发现“一节中,我身边的”寻找最近的设施(如药房或车库)。在您的手机上,这是在本地完成的,市政府不能看到你在哪里。
网络通信
“全互联网”的授权的应用程序提供了完全访问互联网。这是必要的,包括新的项目和地图应用程序中的显示。
您的个人信息
该授权允许您轻松地添加到您的联系人列表中的位置。您有与它比快的时候,你将不得不重新审视在应用程序中的位置数据。
要安装此功能读取和写入权限。随着“添加联系人”添加到您的联系人列表中的位置。该应用程序,然后检查是否已经在您的列表中的位置,以避免重复。该网站是否有尚未,然后写在您的联系人列表中的名称和地址,他们只能在本地设备上的文件。
存储
授权的USB存储设备的内容修改/删除“或”SD卡上的设置/删除“指的是在你的SD卡或USB记忆棒可存储应用程序数据。它使用的应用程序,将图像存储在本地。这消除了需要在应用程序中的摄影图像,但一旦加载,那就是速度的应用程序为好。直辖市,读取USB存储设备或SD卡的内容。
发送数据
这不是一个授权,但我们在这里提到的完整性如何应用程序可以和不能发送。联系信息,电话号码和其他信息从您的手机不能发送应用程序。然而,邮编和门牌号码您输入“bakkendag。如果你选择,你可以看到,当容器在这天的路可以打开。邮编和门牌号码一起去识别号码,一个安全的服务器。这台服务器然后将信息发送到您的手机上的应用程序的容器。
在应用程序崩溃的那一刻,它发出了一个错误报告。这仅包含技术信息,而不是个人的信息。的应用程序的开发人员可以用这样的报告更容易调试和故障排除。
开机时自动启动
系统需要授权能够发送警报Bakkendag。这是使应用程序不会影响其他进程的速度,在您的手机上,该应用程序将不会有任何延误。

AlmereApp 更新内容

此版本中的新功能:"Om me heen" kaart toont weer
Icoon toegevoegd voor de verkiezingen

AlmereApp 历史版本

AlmereApp 使用技巧

AlmereApp 应用内最新内容

AlmereApp 信息

大小
1.61M
TAG
更新
版本
1.0.4
要求
Android 2.1.x 以上
查看权限要求
来自
Google Play

下载AlmereApp的人还下载

应用下载排行榜

  1. 微信 6 亿人安装 下载
  2. QQ 6.3 亿人安装 下载
  3. UC浏览器 2.6 亿人安装 下载
  4. 搜狗输入法 6.1 亿人安装 下载
  5. 阿里星球 9329 万人安装 下载
  6. QQ空间 4.6 亿人安装 下载
  7. 淘宝 5.7 亿人安装 下载
  8. 墨迹天气 8826 万人安装 下载
  9. 微博 2.3 亿人安装 下载
  10. 酷狗音乐 2.4 亿人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端