> >

Looptijden.nl GPS hardloop-app下载

Looptijden.nl GPS hardloop-app

Looptijden.nl GPS hardloop-app

6229 人安装 0 人喜欢 0 人评论

Looptijden.nl GPS hardloop-app 截图

Looptijden.nl GPS hardloop-app Looptijden.nl GPS hardloop-app Looptijden.nl GPS hardloop-app Looptijden.nl GPS hardloop-app Looptijden.nl GPS hardloop-app Looptijden.nl GPS hardloop-app

Looptijden.nl GPS hardloop-app 描述

Hardlopen wordt nog leuker met de gratis Looptijden.nl app (verkozen tot 'sport app van het jaar'!). Met de Looptijden.nl app kun je heel eenvoudig je hardloop route opnemen op je Android mobiel. Tijdens het hardlopen zie (en hoor) je direct je snelheid, de gelopen afstand en route en het aantal verbruikte calorieën! Je kunt ook precies zien waar je bent via de GPS in je mobiel. Nadat je je tijd opgeslagen hebt kun je op Looptijden.nl ook je exacte route terugkijken! 
Belangrijkste features:
-Nederlandstalige audiocoaching
-(Persoonlijke) hardloopschema's
-live-tracking
-Stel trainingsdoelen
-ghost-running
-actueel weerbericht
-ondersteuning voor hartslagmeter
-levels en badges
-tegelcoaching
-Twitter en Facebook integratie
De basisfuncties in de app zijn gratis. Een aantal extra functies maken onderdeel uit van het betaalde Plus Pakket. Dit zijn o.a. ghost-running. trainingsdoelen en live-tracking. Meten en delen van de route is gratis, evenals Nederlandstalige audiocoaching bij elke kilometer- of minuutdoorkomst.
*Nederlandstalige audiocoaching*
Looptijden.nl is de enige hardloopapp ter wereld met Nederlandstalige audiocoaching. Tijdens het hardlopen krijg je elke kilometer (of minuut) een update te horen met je voortgang en snelheid.
*Intervaltrainingen en hardloopschema's*
Via de website van Looptijden.nl kun je zelf je eigen intervaltrainingen samenstellen of een hardloopschema volgen. Vervolgens kun je via de app gebruik maken van audiocoaching om de oefeningen uit te voeren. Zie http://www.looptijden.nl/shop/store/hardloopschemas voor meer informatie.
*Tegelcoaching (Plus Pakket)*
Met behulp van de tegelcoaching optie krijg je tijdens je training al je voortgang in het Hardloopspel te horen. Je hoort je virtuele vorderingen in het tegelklassement en je krijgt ook een seintje wanneer je een nieuwe tegel ingaat.
*Trainingsdoelen en ghost-running (Plus Pakket)*
Stel je doel in en de app coacht je er naar toe! Kies voor je gewenst tijd, afstand, calorieën, snelheid, hartslagzone of de combinatie van afstand en tijd en de audiocoach helpt je om je doel te halen!
Met ghost-running kun je een vorige tijd van jezelf of een vriend selecteren en het vervolgens hier tegenop nemen. Je ziet een spookje op de kaart verplaatsen waar je zou moeten zijn. Kun jij het spookje voorblijven?
*Live-tracking (Plus Pakket)*
Laat vrienden, kennissen en familie rechtstreeks met je meekijken en je aanmoedigen tijdens het hardlopen. Ze kunnen je via Facebook en Twitter aanmoedigen en zodra je een aanmoediging ontvangen hebt zal de audiocoach je hiervan op de hoogte stellen.
*Hartslagmeter*
Koppel de Polar Bluetooth (smart) hartslagmeter aan deze app en meet eenvoudig je hartslag. Na afloop kun je een uitgebreide analyse van je hartslag terugzien via de website. Inclusief onderverdeling in hartslagzones. Bestel de bijbehorende Polar Bluetooth hartslagband via de webshop. Zie http://www.looptijden.nl/shop/store/polar-hartslagband voor alle details.
*Uitgebreide wedstrijd- en winkelinformatie*
Omdat deze app (als enige) helemaal op de Nederlands hardlopers is gericht kun je ook uitgebreide wedstrijdinformatie vinden voor wedstrijden welke binnenkort plaatsvinden.
Ook bevat de app een handig overzicht van alle hardloopwinkels in Nederland. Zo weet je precies waar je terecht kunt voor goed advies over hardloopschoenen en kleding.
*Over GPS ontvangst*
De app maakt gebruik van de GPS in je mobiel. De nauwkeurigheid van de meting is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van de GPS in je mobiel. Draag je mobiel altijd in een schouderband met de ontvanger naar boven en zorg dat je eventuele task killers / managers uit hebt staan.
*Support*
Heb je een vraag of een opmerking. Plaats deze NIET in een review, hier kunnen we niet op reageren. Neem daarentgen gerust contact op via de support opties op de website: www.looptijden.nl/support
Tevreden over de Looptijden.nl app? Plaats een review, elke review helpt ons om de app verder te verbeteren!
跑步更有趣的免费应用程序Looptijden.nl(评选的“年度体育应用程序!)。该Looptijden.nl应用程序,你可以轻松地记录你的Andr​​oid手机的运行路线。在运行见(和听到)你直接你的速度,距离和路线和多少热量消耗掉!您还可以清楚地看到您正在使用的GPS在手机中。您节省您的时间后,您还可以回头看看你的确切路线Looptijden.nl!
主要特点:
新荷兰音频教练
- (个人)硬盘运行时间表
-live跟踪
- 设置锻炼目标
-ghost运行的
-actueel天气
- 支持心率监视器
-levels和徽章
-tegelcoaching
-Twitter与Facebook的整合
在应用程序的基本功能都是免费的。一些额外的功能让支付加包的一部分。这些都是特别的鬼运行。培养目标和现场跟踪。路线测量和零件是免费的,在每公里或分钟穿越英语音频教练。
*英语音频教练*
Looptijden.nl是唯一hardloopapp世界英语音频辅导。在运行,你会听到你的进度和速度的更新每公里(或分钟)。
*间歇训练和辛勤运行时间表*
你可以通过Looptijden.nl网站撰写自己的间隔训练或跟随硬运行时间表。然后,您可以使用该应用的音频教练进行练习。见http://www.looptijden.nl/shop/store/hardloopschemas以获取更多信息。
*瓷砖教练(加包)*
用你的训练中你得到了教练组的瓷砖已经选择听到正在运行的游戏的进度。您在瓷砖排名听到你的虚拟进展,并当你进入一个新的互动也得到了信号。
*培训目标和鬼运行(加包)*
设置你的目标和应用程序教练你吧!选择您想要的时间,距离,卡路里,速度快,心脏率区或距离和时间的组合,和音频教练会帮助你实现你的目标!
用Ghost运行的,你可以通过自己或朋友选择以前的时间,然后与该拿在这里。你看移动鬼地图,您应该在。你可以留为鬼?
*现场跟踪(加包)*
让朋友和家人与你直接观看,并在训练过程中鼓励你。他们可以通过Facebook和Twitter鼓励,一旦你有音频的教练你会告诉他们得到鼓励。
*心率*
在断开这个应用程序极地蓝牙(SMART)心脏监测仪和简单测量你的心脏速率。之后,你通过网站回头看你的心跳进行综合分析。包括目标区的部分。为了通过网络商店对应的极地蓝牙心脏率带。见http://www.looptijden.nl/shop/store/polar-hartslagband的全部细节。
*全面的赛车和存储信息*
由于该应用程序(如果有的话)完全集中在荷兰的运动员也可以找到它很快举行比赛的详细信息的较量。
该应用程序包含在荷兰的所有正在运行的商店一个方便的概述。所以,你知道在什么地方你可以去很好的建议上运行的鞋和服装。
*关于GPS接收*
该应用程序使用GPS在手机中。测量的准确度在很大程度上取决于对GPS的在移动的质量。在肩带与接收器总是穿起来移动,并确保您的任何任务杀手/经理已经关闭。
*支持*
有问题或评论。把这个不是一个检讨,我们不能在这里回应。 Daarentgen请通过网站上的支持选项与我们联系:www.looptijden.nl/support
满意Looptijden.nl应用程序?发表评论,每个评论将帮助我们进一步改进应用程序!

Looptijden.nl GPS hardloop-app 历史版本

Looptijden.nl GPS hardloop-app 使用技巧

Looptijden.nl GPS hardloop-app 应用内最新内容

Looptijden.nl GPS hardloop-app 信息

大小
25.2M
分类
体育格斗 运动健康 运动·健身
TAG
更新
版本
7.1.3
要求
Android 2.3 以上
查看权限要求
来自
Google Play

下载Looptijden.nl GPS hardloop-app的人还下载

应用下载排行榜

  1. 微信 6.2 亿人安装 下载
  2. QQ 6.5 亿人安装 下载
  3. UC浏览器 2.7 亿人安装 下载
  4. 搜狗输入法 6.5 亿人安装 下载
  5. 阿里星球 9342 万人安装 下载
  6. QQ空间 4.9 亿人安装 下载
  7. 淘宝 6.1 亿人安装 下载
  8. 墨迹天气 8995 万人安装 下载
  9. 微博 2.4 亿人安装 下载
  10. 酷狗音乐 2.5 亿人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端