> >

Hoogvliet下载

Hoogvliet

Hoogvliet

5302 人安装 0 人喜欢 0 人评论

Hoogvliet 截图

Hoogvliet Hoogvliet Hoogvliet Hoogvliet Hoogvliet Hoogvliet

Hoogvliet 描述

De Hoogvliet app helpt je bij de vraag "wat eten wij vandaag"?
Wekelijks krijg je van Hoogvliet de actuele aanbiedingen te zien. Je kunt recepten kiezen met producten die in de aanbieding zijn door direct vanuit de aanbieding te zoeken op lekkere recepten. Dat is koken met aanbiedingen! De recepten zijn voornamelijk gericht op de hoofdmaaltijd en zijn gemakkelijk te kiezen en te koken.
Je kunt zoeken op type recepten of recepten met bepaalde ingrediënten. Alle benodigde ingrediënten kun je snel op een boodschappenlijstje zetten. De Hoogvliet app berekent de juiste hoeveelheden voor het aantal eters dat je voor die maaltijd bedacht hebt. Zo koop of maak je nooit te veel.
Met de agenda kun je de recepten plannen. Een gepland recept is heel snel terug te vinden. Als je gaat koken laat de Hoogvliet app een korte en duidelijke bereidingswijze zien. De recepten kun je zelf waarderen met een aantal sterren. Zo staan de recepten die jij lekker vindt altijd bovenaan. Vind je een ingrediënt niet lekker, zet het dan in het "ik wil niet eten lijstje". Hierdoor krijg je nooit meer recepten met dit ingrediënt voorgesteld.
Aan het boodschappenlijstje kun je allerlei artikelen toevoegen en zelfs overige artikelen of niet-te-vergeten-boodschappen zoals, 'naar stomerij'. Ook kun je een standaard lijstje maken met alle wekelijkse boodschappen en deze integreren met je boodschappenlijstje. De Hoogvliet app herkent jouw artikelen snel, dus een lijstje is zo gemaakt.
Je kunt ook de barcode van een artikel scannen om het aan je boodschappenlijstje toe te voegen. Als je boodschappenlijstje klaar is, zet de Hoogvliet app het automatisch in de juiste volgorde voor de afdelingen in de Hoogvliet supermarkt. In de winkel vink je makkelijk af wat je in je wagentje gedaan hebt.
Bij elk recept is een "wijntip" toegevoegd. Zo drink je altijd, de goede wijn bij het goede recept. Ook kun je bij de wijnen die in de aanbieding zijn de juiste recepten zoeken.
Je kunt het boodschappenlijstje ook e-mailen naar iemand die voor jou de boodschappen gaat doen. Tevens kun je een recept e-mailen, twitteren of op facebook zetten. Vind je het moeilijk om een recept te kiezen? Laat je dan met een recept verrassen door je telefoon kort heen en weer te schudden. De app geeft ook een paar handige kooktips om het koken makkelijker te maken.
De Hoogvliet winkels met de openingstijden zijn gemakkelijk te vinden. Je kunt zoeken naar de dichtstbijzijnde winkels via je GPS locatie of via het intypen van de eerste vier cijfers van je postcode.
Vind jij dat de Hoogvliet app verder verbeterd kan worden? Laat het ons weten via info@logicapps.nl
Hoogvliet应用程序可以帮助你的问题“是什么,我们今天吃了吗?”
每周Hoogvliet当前的优惠活动。您可以recepten选择提供的产品,通过直接从美味的食谱搜索的报价。这是一起做饭报价!主要集中在主餐的食谱,很容易选择和烹调。
您可以搜索型食谱某些成分或配方。所有必要的成分,可以快速设置了一个购物清单。 Hoogvliet应用程序的食客,你发明了那顿饭的数量计算正确的数量。因此,购买或使你永远不嫌多。
随着日历,你可以计划的食谱。有计划的配方是非常快的找到。如果你要做饭,让应用程序Hoogvliet一个简短清晰的制备方法见。食谱,你可以欣赏自己的一些明星。例如,你喜欢的食谱,它总是在最上层。喜欢的成分也不好,然后把它在“我不吃”名单。这会给你没有这种成分提出更多的菜谱。
在购物清单上,您可以添加各种物品和其他物品,甚至不忘记的消息想,“干”。你也可以得到一个列表,每周标准店,将它集成到你的购物清单中。 Hoogvliet的应用程序检测到您的项目很快,所以设计的列表。
您也可以扫描条形码的项目添加到您的购物清单。如果你的购物清单准备好了,把Hoogvliet应用程序,它会自动在Hoogvliet超市部门的正确顺序。在店内你可以很容易地查看您的购物车中有你做了什么。
每个配方是的“葡萄酒尖”。所以,你经常喝的酒好,具有良好的配方。您还可以联系上提供的葡萄酒是正确的食谱搜索。
您的购物的人也可以通过电子邮件的购物清单。此外,你可以得到一个处方电子邮件,Twitter或Facebook。你是否觉得很难选择一个配方吗?将您的手机背短,从一侧到另一侧惊讶的配方。该应用程序还提供了一些有用的烹饪技巧,烹饪更容易。
Hoogvliet商店开放时间,很容易找到。您可以使用您的GPS位置找到最近的商店或通过输入你的邮政编码的前四位。
你认为Hoogvliet的应用程序,可以进一步提高?我们知道通过info@logicapps.nl的

Hoogvliet 更新内容

Bug fix in sortering van aanbiedingen naar recepten

Hoogvliet 历史版本

Hoogvliet 使用技巧

Hoogvliet 应用内最新内容

Hoogvliet 信息

大小
4.01M
分类
体育格斗 购物
TAG
更新
版本
2.4.3
要求
Android 1.6 以上
查看权限要求
来自
Google Play

下载Hoogvliet的人还下载

应用下载排行榜

  1. 微信 5.9 亿人安装 下载
  2. QQ 6.3 亿人安装 下载
  3. UC浏览器 2.6 亿人安装 下载
  4. 搜狗输入法 6.1 亿人安装 下载
  5. 阿里星球 9327 万人安装 下载
  6. QQ空间 4.6 亿人安装 下载
  7. 淘宝 5.6 亿人安装 下载
  8. 墨迹天气 8815 万人安装 下载
  9. 微博 2.3 亿人安装 下载
  10. 酷狗音乐 2.4 亿人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端