> >

Ziggo Verbruik下载

Ziggo Verbruik

Ziggo Verbruik

921 人安装 暂无 好评率 0 人评论

Ziggo Verbruik 截图

Ziggo Verbruik Ziggo Verbruik Ziggo Verbruik Ziggo Verbruik Ziggo Verbruik

Ziggo Verbruik 描述

De Ziggo Verbruik app helpt je om je smartphone gebruik in de gaten te houden.Nadat je eenmalig je limieten hebt ingesteld voor bellen, sms’en en mobiele data houdt de app bij hoeveel je verbruikt. De app kan een waarschuwing geven op het moment dat je een door jezelf ingestelde limiet bereikt hebt.Daarnaast toont de app een vergelijking tussen je Mobiele Data en Wi-Fi gebruik. Op basis hiervan krijg je een advies om binnen de door jou ingestelde limiet te blijven.De Ziggo Verbruik app samengevat:

- Stel zelf de startdatum van je periode in. Zo kan je de verbruiksmeter gelijk laten lopen met de datum waarop je nieuw bundeltegoed krijgt van je mobiele provider.

- Stel zelf je limiet in voor je maandelijkse periode voor bellen, sms’en en mobiele data

- Je kan zelf instellen of en wanneer je een waarschuwing krijgt.

- Bespaar op je Mobiele Data gebruik met de ‘3G versus Wi-Fi’ functie. Hier zie je een vergelijking tussen je Mobiele Data en Wi-Fi verbruik, met advies over hoe je binnen je MB limiet kan blijven.

- Bekijk je verbruik over de afgelopen tijd per dag in de kalender. Dagen waarop je veel mobiele data gebruikt hebt worden automatisch rood gemarkeerd.

- Bekijk de mensen die je het meest belt en sms’t in je favorietenlijst.

- Bekijk je verbruik in het buitenland (roaming)Let op:

De Ziggo Verbruik app helpt je bij het in de gaten houden van je smartphone gebruik. Echter, er zal altijd een minimaal verschil zitten tussen wat de app meet op je telefoon en wat je provider meet in het mobiele netwerk. Je kan geen rechten ontlenen aan de gegevens die de app weergeeft.Als de app begint met meten midden in de door jou ingestelde periode is de meting van die eerste periode uiteraard niet compleet. Dit wordt weergegeven door middel van een blanco deel van de verbruiksbalken op het overzichtsscherm.Start de app opnieuw op als je telefoon helemaal uit is geweest. Alleen als de app actief is kan je verbruik gemeten worden.De app telt ook je verbruik in het buitenland (roaming). Dit verbruik wordt apart weergegeven in een tab op het overzichtsscherm en wordt niet meegeteld voor de ingestelde limieten.

Ziggo Verbruik 更新内容


最近没有更改。

Ziggo Verbruik 历史版本

Ziggo Verbruik 使用技巧

Ziggo Verbruik 信息

大小
667.97KB
分类
生活休闲
TAG
更新
版本
 1.0.0
要求
Android 2.1.0 以上
查看权限要求
来自
来自互联网

下载Ziggo Verbruik的人还下载

应用下载排行榜

  1. QQ 1659.9万人安装 下载
  2. 爱奇艺 1298.1万人安装 下载
  3. 微信 1586万人安装 下载
  4. 腾讯视频 817.7万人安装 下载
  5. 优酷 991.9万人安装 下载
  6. 酷狗音乐 1045.5万人安装 下载
  7. 快手 1176.9万人安装 下载
  8. 全民K歌 505.4万人安装 下载
  9. QQ音乐 201.9万人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端