> 

Carturesti reader (beta)下载

Carturesti reader (beta)

Carturesti reader (beta)

无广告 隐私
240次下载 暂无 好评率 0人评论

Carturesti reader (beta) 截图

应用截图1 应用截图2 应用截图3 应用截图4
  • 应用截图1预览
  • 应用截图2预览
  • 应用截图3预览
  • 应用截图4预览
Schimba-ti perspectiva asupra lecturii cu aplicatia Carturesti Reader!
Aplicatia citeste fisiere de pdf si ePub, cu sau fara protectie DRM. Pentru o experienta ideala a lecturii in format digitala, aplicatia face pdf reflow in functie de dimensiunea ecranului. In curand, aplicatia va avea recomadari personalizate, va permite cumpararea de carti direct din aplicatie si va permite accesul la raftul tau de pe carturesti.ro.
Te rugam sa contribui la dezvoltarea ulterioara a aplicatiei. Spune-ne ce iti place, ce ai schimba si ce ti-ai dori sa existe in Carturesti Reader. Vrem sa iti oferim cea mai buna experienta a lecturii si avem nevoie de ajutorul tau!
Pentru o experienta in cele mai bune conditii, recomandam folosirea unei tablete sau a unui telefon mobil cu ecran mare.
Testeaza acum Carturesti Reader Beta! Ia-ti biblioteca cu tine, oriunde ai fi.
的Schimba-Ti perspectiva asupra lecturii立方米aplicatia Carturesti阅读器!
的Aplicatia citeste fisiere PDF SI EPUB,铜秀FARA protectie的DRM。 PentruØexperienta ideala一个lecturii格式digitala,aplicatia面对PDF回流在functie dimensiunea ecranului。 VA AVEA recomadari aplicatia personalizate在curand,VA permite cumpararea德CARTI直接嚣aplicatie SI VA permite accesul la raftul的tau蛋白PE carturesti.ro。
特rugam SA contribui LA dezvoltarea ulterioara一个aplicatiei。 Spune-NE CE的ITI地方,CE爱schimba SI CE TI-AI通SA就有在Carturesti Reader。 SA ITI oferim Vrem CEA清迈密封件experienta丁腈橡胶一lecturii SI avem nevoie ajutorul tau蛋白!
PentruØexperienta在策勒县迈BUNE conditii,recomandam folosirea unei tablete秀一unui TELEFON美孚的铜ECRAN母马。
Testeaza acum Carturesti阅读器测试版! IA-TI BIBLIOTECA铜齿,爱科幻oriunde。

更新内容

☂ Bug fixes

历史版本

相关信息

大小
22.6MB
分类
新闻阅读 新闻资讯
更新
版本
 2.1
要求
Android 2.2.x 以上
来自
Digibooks4All

评论

暂无评论
游客身份评论 发表

打开豌豆荚,立即安装

Carturesti reader (beta)

豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚发现更多