>

Norsk Kalender - test versjon下载

Norsk Kalender - test versjon

Norsk Kalender - test versjon

7470 人安装 0 人喜欢 0 人评论

Norsk Kalender - test versjon 截图

Norsk Kalender - test versjon Norsk Kalender - test versjon Norsk Kalender - test versjon Norsk Kalender - test versjon Norsk Kalender - test versjon Norsk Kalender - test versjon

Norsk Kalender - test versjon 描述

Dette er en testutgave av Norsk Kalender, slik at du kan teste appen før du bestemmer deg. I denne utgaven kan man ikke arbeide med hendelser som ligger i fremtiden, kun hendelser frem til og med i dag. Man kan heller ikke bla til måneder/dager som ligger i fremtiden. Bla gjerne tilbake til desember 2011 og se hvor fint helg/navn/flaggdager vises sammen med dine hendelser. Når du har testet ferdig og sett at alt fungerer, kan du kjøpe den fullstendige versjonen for en lav pris på App Store. Søk da etter "Norsk Kalender", men ikke velg testversjonen.
Les også på http://www.appsoftia.com/product-information/month-calendar-android (English) for å få en full beskrivelse av hvordan programmet er testet og kjente begrensninger.
Hvis du ikke ønsker å se navnedagene, kan du slå av dette i innstillingene, se skjermbilder.
Norsk Kalender kombinerer flere interessante funksjoner:
1. Norske helligdager, navnedager og flaggdager vises som på en vanlig kalender. Helligdager har rød farge, og informasjon om helligdager og navnedager blandes ikke sammen med andre hendelser. Man kan se hvilken dato helligdagene faller på, både nå og i fremtiden (2011–2022).
2. Programmet fungerer sammen med den vanlige innebygde kalenderen. Hendelser fra den vanlige kalenderen kan vises og redigeres.
3. Hendelser kan fargelegges med farger fra kalenderkontoen. På denne måten kan du enkelt se forskjell på dine egne hendelser og hendelser i kalenderen til en partner!
4. Man kan gå direkte til en ny dato/dag/uke med datovelgeren.
5. Du kan søke i kalenderen etter alle typer data, f.eks. navn eller navnedag, helligdager eller hendelser i den innebygde kalenderen.
6. Normal måned viser hendelser, helligdager osv.
7. Kopier/Lim inn hendelser.
8. Månedsoversikt viser en hel måned.
9. Med fingerbevegelser (swipe) kan du endre måned.
10. Tre forskjellige skriftstørrelser for hendelser.
11. To moduler.
Kalenderen ligner på en vanlig veggkalender både i utseende og funksjon. En hel måned vises på en klar og ryddig måte. Helligdager vises selvfølgelig med rødt, og flaggdager med bildet av et norsk flagg. Du kan vise og endre egne hendelser på kalenderen.
Support gis bare på engelsk, men vi leser både engelsk og norsk e-post. Se den engelske beskrivelsen for mer informasjon.

Norsk Kalender - test versjon 历史版本

Norsk Kalender - test versjon 使用技巧

Norsk Kalender - test versjon 应用内最新内容

Norsk Kalender - test versjon 信息

大小
1.73M
TAG
更新
版本
7.3
要求
Android 2.1.x 以上
查看权限要求
来自
应用汇

下载Norsk Kalender - test versjon的人还下载

应用下载排行榜

  1. 微信 6.2 亿人安装 下载
  2. QQ 6.5 亿人安装 下载
  3. UC浏览器 2.7 亿人安装 下载
  4. 搜狗输入法 6.6 亿人安装 下载
  5. 阿里星球 9344 万人安装 下载
  6. QQ空间 5 亿人安装 下载
  7. 淘宝 6.1 亿人安装 下载
  8. 墨迹天气 9033 万人安装 下载
  9. 微博 2.4 亿人安装 下载
  10. 酷狗音乐 2.5 亿人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端