> >

Weer下载

Weer
6665 人安装 0 人喜欢 0 人评论

Weer 截图

Weer Weer Weer Weer Weer Weer

Weer 描述

Detailed weather from Dutch weather stations. Content is in Dutch so...
Weer App biedt ieder moment van de dag alle mogelijke informatie over onder meer wind, temperatuur, neerslag, zicht en buien voor elke locatie in Nederland. De gratis app maakt gebruik van de officiële KNMI-meetgegevens afkomstig van ruim 50 weerstations in & om Nederland, met een vooruitblik van 7 dagen. Je ontvangt meldingen bij speciale weersomstandigheden.
Hoe gebruik je deze app?
Dankzij de ingebouwde GPS krijg je de actuele informatie van het dichtstbijzijnde weerstation. Je kunt een ander weerstation selecteren om te zien hoe het weer elders in het land is. In een oogopslag zie je hoeveel én hoelang het op een bepaalde plek geregend heeft en verschuif je de tijd om het verloop van de buien in de afgelopen uren te zien. Bekijk bovendien de buien, weerkaarten en verwachting voor de komende week. Handig om in de ochtend te bepalen welke outfit geschikt is, of je files kunt verwachten door mist of regen, of om vóór vertrek te checken of het glad kan zijn buiten.
Updates en support
Volg WeerApp via Facebook en op Twitter. Zo krijg je het laatste nieuws over de app en een snelle reactie op vragen en opmerkingen. Zelfs bekende weermannen blijven zo op de hoogte!
详细的天气从荷兰气象站。内容是在荷兰所以...
Weer应用biedt ieder时刻面包车去DAG ALLE mogelijke与资源奥德以上米尔风,temperatuur,neerslag,在荷兰zicht EN buien voor埃尔克locatie。德免费提供的应用程序maakt gebruik面包车去officiëleKNMI-meetgegevens afkomstig面包车RUIM 50 weerstations中与OM荷兰,满足EEN vooruitblik面包车7达恩。济ontvangt meldingen BIJ SPECIALE weersomstandigheden。
锄gebruik济德泽应用程序?
Dankzij德ingebouwde GPS krijg济德actuele与资源面包车HET dichtstbijzijnde weerstation。在HET土地济衮EEN安德weerstation selecteren OM TE zien锄HET weer长老是。在EEN oogopslag ZIE济hoeveel EN hoelang HET运EEN bepaalde plek geregend heeft EN verschuif济德tijd OM HET verloop凡德buien在去afgelopen uren TE zien。 Bekijk bovendien德buien,weerkaarten EN verwachting voor德komende一周。 Handig OM在德ochtend TE bepalen welke装geschikt是,乙脑文件衮verwachten门雾再生的,对OMvóórvertrek TE HET的checken高兴根zijn buiten。
更新EN支持
通过Facebook连接运算微博Volg WeerApp。 ZO krijg JE HET laatste nieuws在德的应用程序连接EEN snelle reactie运vragen恩opmerkingen。 Zelfs bekende weermannen blijven増运德hoogte!

Weer 更新内容

- Nu met 7-daagse weersverwachting in gratis versie
- (Unieke 14-daagse verwachting in Weer Pro)
- (Verwachting per 3 uurs interval voor vandaag in Weer Pro)

Weer 历史版本

Weer 使用技巧

Weer 应用内最新内容

Weer 信息

大小
2.98M
分类
其它 生活实用工具 天气
TAG
更新
版本
4.0
要求
Android 1.5 以上
查看权限要求
来自
Google Play

下载Weer的人还下载

应用下载排行榜

  1. 微信 6.2 亿人安装 下载
  2. QQ 6.5 亿人安装 下载
  3. UC浏览器 2.7 亿人安装 下载
  4. 搜狗输入法 6.6 亿人安装 下载
  5. 阿里星球 9344 万人安装 下载
  6. QQ空间 5 亿人安装 下载
  7. 淘宝 6.1 亿人安装 下载
  8. 墨迹天气 9033 万人安装 下载
  9. 微博 2.4 亿人安装 下载
  10. 酷狗音乐 2.5 亿人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端