> >

Port du Soleil下载

Port du Soleil

Port du Soleil

527 人安装 暂无 好评率 0 人评论

Port du Soleil 截图

Port du Soleil Port du Soleil Port du Soleil Port du Soleil

Port du Soleil 描述


Välkommen till Port du Soleil 2013!

Med vår app vill vi att du checkar in så att vi kan ge dig den viktigaste och bästa informationen först av alla våra gäster. I app-en kommer vi att skicka upp info om stora event, aktuella Dj-bokningar, lägga upp riktigt bra erbjudanden, köföreträde med vip access, möjlighet till fri entré och annat som händer kring klubben.


Efter tre år på Hamngatan och tre år på Kajskjul 8 är det återigen dags för en ny destination för Port du Soleil. Vi tar med oss vår varma Marrakech-inredning, vår tro att det är möjligt att flytta berg om du är tillräckligt övertygad och vi tar med oss vår starka ambition att skapa krog- och klubbhistoria i Sommar-Göteborg. Och Port du Soleil har landat in på en väldigt bra plats på den kreativa musikscenen Brewhouse i Gårda som med lång erfanenhet av stora musikaktiviteter kommer att stärka Port du Soleil. Läget är mer centralt med bara en kort promenad från Avenyn rakt ner från Götaplatsen och har stora möjligheter att återigen bli sommarens favoritställe.


Konceptet med en riktigt bra matsal i en unik dekor och en förväntansfull förkväll som senare övergår i en internationell sommarklubb fyller vi i år med Peacock Dinner Clubs asiatiska kök, en som vanligt stark dj line-up och stans kanske gladaste och bästa personal. En stor magisk terrass byggs i flera etager i kvällssolen och såklart en riktigt galen nattklubb som svarar upp till era högsta förväntningar.


Hela sommaren, torsdagar till lördagar från 20.00 – 03.00, kommer vi servera mat- och klubbupplevelser i världsklass.


Vi kommer på nytt att skapa total eufori under sommarens heta kvällar tillsammans med er.


Håll i er – Port du Soleil flyger på nytt!!


Port du Soleil / BrewhousePort du Soleil 历史版本

Port du Soleil 使用技巧

Port du Soleil 信息

大小
588.87KB
分类
影音播放
TAG
更新
版本
 1.5.1
要求
Android 2.1.0 以上
来自
MobisleApps

下载Port du Soleil的人还下载

应用下载排行榜

  1. QQ 1659.9万人安装 下载
  2. 爱奇艺 1298.1万人安装 下载
  3. 微信 1566.5万人安装 下载
  4. 腾讯视频 824.8万人安装 下载
  5. 优酷 997.9万人安装 下载
  6. 酷狗音乐 1047.4万人安装 下载
  7. 快手 1176.9万人安装 下载
  8. 全民K歌 505.4万人安装 下载
  9. QQ音乐 202.8万人安装 下载
豌豆荚安卓版二维码

扫一扫安装
豌豆荚安卓客户端